Hi, ik ben Rianne!

Het gezicht achter Riact Coaching. Benieuwd naar mijn verhaal?

Riact_OverMij_Header

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen…

Bij mij is een gezonde leefstijl ook niet altijd vanzelf gegaan! Jarenlang heb ik gestruggled met vragen over mijn gezondheid. Ik wilde dolgraag afvallen, maar had geen idee hoe ik het aan moest pakken. Ik had regelmatig last van moodswings en was het nou echt nodig om mezelf bij elke cyclus compleet nutteloos te voelen, chagrijnig te zijn en krom te liggen van de buikpijn?

NEE! Wauw, wat een opbaring toen ik daarachter kwam. En om die reden ben ik de boeken ingedoken omdat ik weet dat er nog veel meer vrouwen met dezelfde problemen rondlopen.

In de afgelopen maanden ben ik er ook achter gekomen dat het een flinke uitdaging is om alle ballen hoog te houden met een gezinsleven én ook nog gezond te leven. Voor een werkgever werken, een eigen onderneming, er goed uitzien, een sociaal leven hebben, een leuke partner zijn en ook nog de goede moeder uithangen? Het voelde echt als een onmogelijke opgave. Gelukkig heb ik het tegendeel inmiddels bewezen en heel eerlijk?

Het is zo ontzettend fijn als je het gewoon goed op de rit hebt, dat gun ik jou ook!

Mijn verhaal

Na jarenlang strugglen met mijn gewicht ben ik gestart met de studie gewichtsconsulent & voedingsadviseur. Al snel kwam ik erachter dat er vaak een achterliggende oorzaak is waarom het afvallen niet lukt en ben ik me gaan verdiepen in orthomoleculaire therapie. Na de opleiding orthomoleculair adviseur basis & gevorderd afgerond te hebben dacht ik, hier moet ik echt iets mee.

Zoveel vrouwen om mij heen liepen tegen exact hetzelfde of soortgelijke problemen aan terwijl er vaak gewoon een oplossing voor is. Energietekort, darmproblemen, menstruatiepijn, moodswings, migraine, hoofdpijn, overgewicht, huidproblemen en ga zo maar door. Zo ontzettend zonde! Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in EMB Bloedtesten en inmiddels ook bevoegd om die af te nemen, wat een enorm mooi hulpmiddel is dat.

Na mijn zwangerschap had ik geen zin om nog maanden met mijn gezondheid en klachten te stoeien. Door middel van een EMB Bloedtest wist ik heel specifiek waar ik aan moest werken om o.a. mijn energie, drive, mentale balans en figuur weer terug te krijgen. Zo ben ik aan de slag gegaan met mijn spijsvertering, B12 en magnesium tekort, voldoende ontspanning en balans maar ook niet te vergeten, mijn intoleranties met als resultaat dat ik weer veel lekkerder in mijn vel zit!⁣⁣

Een leefstijl kan leuk, praktisch, lekker, gezond en in balans zijn, echt!

Dit is wat mij maakt tot wie ik echt ben...

Met mijn vriend Nick en onze dochter Milou woon ik in Roelofarendsveen. Ik ben gek op gezond eten maar ik ben ook een enorme bourgondiër en dat is soms best even puzzelen.

In 2019 heb ik o.a. meegedaan aan de marathon van Rotterdam en ik vind het heerlijk om met een muziekje of een podcast op de natuur in te gaan.

Regelmatig wandelen, hardlopen en yoga lessen zorgen ervoor dat ik fit blijf. Hiervoor moet ook ik mezelf soms even een schop onder mijn kont geven maar des te lekkerder is het dan als het er weer op zit.

Ik bewonder mensen met veel geduld enorm, dat wil er bij mij nog wel eens bij in schieten.

En tot slot, waar mag je me voor wakker maken… De geur van vers gebakken brood, een terrasje pikken, een echt lekker wijntje & bijkletsen, een goed boek, een leuk tijdschrift of een middagje de keuken in. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Het is mijn missie om vrouwen echt de beste versie uit zichzelf te laten halen! Lekker cliché hé? Maar dat is wel wat ik het allerliefste doe en waar ik enorm van geniet!”

Ervaringen en succesverhalen

"Rianne is een leuke, nuchtere en recht voor z'n raap-meid die mij heeft geholpen bij het afvallen, waardoor mijn omtrek ook minder is geworden en mijn vetpercentage is gedaald. Ook heeft ze geholpen bij het opbouwen van mijn hardloop routine en eet ik nu een stuk gevarieerder en echt lekker!"

Mjo

"Kleine moeite, heel groot gebaar! Wat voor Rianne een kleine moeite is om uit te leggen en te ondersteunen, was voor mij een heel groot gebaar! Van abracadabra tot Jip en Janneke. Rianne is het beste wat voor mijn lijfstijl is overkomen, had ik al veel eerder moeten doen!"

Julia

"Als ik nu een half jaar terug kijk vraag ik me echt af... Hoe heb ik zo kunnen leven?

Van flinke darmklachten (PDS) met eindeloze wc bezoekjes, dagelijks een rommelende buik, 4 dagen achter elkaar niet naar de wc kunnen naar een regelmatige en prettige stoelgang.

Ik ben er enorm blij mee. Bedankt!"

Renee

"Je krijgt goede adviezen en aandacht tijdens de 1:1 gesprekken. Samen op zoek gegaan naar een lijfstijl die bij mij past. Geen crash dieet of calorieën tellen, ik heb zoveel geleerd. Je lichaam is je kostbaarste bezit en daar moet je zuinig op zijn. Ik kan met trots zeggen dat ik inmiddels al ruim 10 kilo kwijt ben!"

Yvonne

Let’s meet!

Ik ben gecertificeerd orthomoleculair adviseur en EMB therapeut

Wil je meer over mij weten en wat ik voor je kan betekenen? Of heb je een vraag? Mail, Whatsapp of bel gerust!

Of plan direct een gratis en vrijblijvend consult in!